Derde Juniorclass

Vandaag hebben wij onze derde en laatste juniorclass alweer gehad. We kregen in deze juniorclass tips en aandachtspunten van ex-deelnemers, over hun tegenslagen en overwinningen. Bij één van de ex-deelnemers fikte de boot af, maar het team ging toch door met een oude zonneboot van hun  van eerdere wedstrijden en werden alsnog derde. Het moraal van zijn verhaal was; geef niet op bij een tegenslag en zet door, want dan kom je er wel.

Eén van de ex-deelnemers bood ook een sponsorbedrag aan van 150 euro namens zijn eigen bedrijf VPEE. We mochten hem overtuigen in een elevator-speech van 1 minuut waarom wij die 150 euro goed konden gebruiken. Enrico ging voor ons groepje pitchen (zie foto), helaas heeft een andere groep het sponsorbedrag gewonnen.

Wij zoeken nog steeds sponsors die ons financieel willen steunen. Zou u ons willen sponsoren neem dan contact met ons op via info@2017.emelwerdasolar.nl, wij bieden uw bedrijf dan een sponsorplaats aan op onze boot, beach vlag of T-shirt. Ook plaatsen we uw logo op onze website en Facebook (https://nl-nl.facebook.com/youngsolaremelwerda/).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Please don\'t copy ;-)